Kort fortalt

The Zeitgeist Movement arbejder på at udbrede kendskaben til ideen om en ressource baseret økonomi.

Projektet

Zeitgeist Danmark er ikke en politisk eller religiøs bevægelse. Den beskæftiger sig ikke med lande, regeringer, racer, religioner, nedstamning eller social klasse. Den videnskabelige udvikling har vist os, at disse er falske, forældede projektioner, som ikke gavner vores kollektive menneskelige vækst og potentiale. De resulterer i magtopdeling og social ulighed, ikke sammenhold, lighed og bæredygtighed.

Zeitgeist-bevægelsen (The Zeitgeist Movement) fungerer bla. som advokatur for The Venus Project - en organisation der i mere end 60 år har arbejdet for social forandring baseret på den videnskabelige metode, men søger i øvrigt generelt at bringe eksisterende relevante organisationer sammen gennem oplysning, uddannelse og vidensdeling.

Vi arbejder for at udbrede kendskabet til en global, ressourcebaseret økonomi, som tager udgangspunkt i reelle ressourcer - menneskelige og fysiske - i stedet for penge, byttehandel, lønarbejde, osv.

Dette er hverken ønsketænkning eller utopi, men helt pragmatisk opnåeligt gennem human og liberaliseret anvendelse af og undervisning i videnskab og teknologi med den erklærede målsætning konstant at optimere og forbedre levestandarden for hele menneskeheden, samtidig med at klodens bæredygtighed sikres.

Det kan opnås hvis vi tilvælger en fælles global fremgangsmåde, baseret på de metoder naturen selv dikterer. Vi kan ikke blive ved at handle imod bedrevidende hvis vi forventer at opnå bæredygtighed, balance, fred, frihed og lighed for alle.

Besøg os på facebook:

https://www.facebook.com/tzmdk/info