Kort fortalt

Økologiske og vilde blomster

Projektet

VILDEVIOLER er en lille iværksættervirksomhed med en stor passion for blomster, økologi og bæredygtighed. Vi har som nogen af landets første et stort udvalg af økologiske og vilde blomster til buketter. Blomsterne er naturligvis dyrket lokalt uden brug af sprøjtemidler, kunstgødning og opvarmede drivhuse.

BÆREDYGTIG BLOMSTERPRODUKTION
Langt størstedelen af de blomster, der sælges i Danmark er importeret fra steder i verden, hvor de sætter et massivt negativt fodaftryk både miljømæssigt og socialt. Vi er blandt de første i Danmark til at kunne levere lokalt dyrkede økologiske blomster. Det betyder ingen brug af sprøjtegifte, kunstgødning og opvarmede drivehuse. Samtidig udsættes blomsterne ikke for unødig transport, hvilket også gør dem til et klimavenligt alternativ. Læs mere her om de miljømæssige konsekvenser af den traditionelle blomsterindustri.

VIDENDELING OG FÆLLESSKAB
Når du køber blomster hos os – giver vi lidt tilbage. Vi deler gerne det vi lærer undervejs på vores blomsterrejse gennem fotografier og historier på de sociale medier. Og vi holder kurser og seminarer, så vi kan inspirere og hjælpe andre i gang med at dyrke og binde vilde og økologiske blomster. Se fx vores Pinterest side hvis du vil følge årets gang i billeder.

KREATIVE OG VILDE BUKETTER
Når du vælger blomster fra VILDEVIOLER får du miljøvenlige og smukke buketter, der følger årstiderne. Vi bruger enkle bindeteknikker og forsøger at lade blomsterne beholde deres eget udtryk. Vi elsker det skæve og vilde og forsøger hele tiden at udvikle vores kreative evner. Vi leverer blomster og buketter af høj kvalitet og øver os løbende i at dyrke og udvælge de fineste ”tamme” og vilde blomster som muligt.