Kort fortalt

Vi producerer grise med omtanke. Vi er med til at skabe mere plads og bedre velfærd for både dyrene og vores fælles jord.

Projektet

Jeg har omlagt min landbrugsproduktion fra at pruducere 16000 konvertionelle grise årligt til en mindre produktion af skovgrise (i år ca 750 stk).
Vi har åbnet en gårdbutik hvor vi afsætter vores kød fra, desuden sælger vi til resturanter, og levere 1/1 og 1/2 grise.
Vi tilbyder at man kan komme på gården og vælge sin egen gris, som man så kan komme og besøge så ofte man vil, vi har også åbnet et spor i landskabet hvor alle som har lyst kan gå en tur i skoven og se grisene og nyde naturen.
Som producent tager vi ansvar og støtter dig i for fremtiden at købe mindre, men bedre kød til gavn for grisene, naturen og dine smagsløg :-)

Spørgsmål / svar

Intet profilbillede
Anker Toklum | ons, 08/21/2013 - 20:03

Kære Thomas
Fik skovgris i lørdags. MUMS hvor den smagte. En fornøjelse at spise gris der har haft et super griseliv.
Tænkte i dag at du måske har glemt at nævne at dine super grise også kan hjælpe på de lokale pengestrømme/hjemmemarkedet på vores Ø, efterhånden som vi på Bornholm får lært at spise dine gode grise. Super betryggende at vi som øboere kan få lokalt kvalitets kød der ikke er kørt,sejlet eller fløjet den halve jordklode rundt, og . Hvis/Når det en dag lykkes at få lokalt slagteri på Bornholm vil dine produkter være super bæredygtige i forhold til at omstille Bornholm til ikke at skade naturen som helhed, herunder også os øboere.
Hvordan ser du selv på de lokale selvbærende pengestrømme? Hvad vil være den bedste hjælp vi bornholmere kan give dig og grisene ?

god arbejdslyst