Kort fortalt

Europas største forbruger- og oplysningskampagne omkring bæredygtig vækst. Vi inspirerer borgerer til at leve en bæredygtig livsstil.

Projektet

TOURsustainableEUROPE er et tredags arrangement, der besøger BXL, København, Stuttgarttbc, Milano, Genova, Lyon, Madrid, Hannover og Birmingham i perioden marts til juni 2014. Formålet med TOURsustainableEUROPE er at informere omkring en bæredygtig livsstil og inspirere borgere, virksomheder og institutioner til at leve denne livsstil.

TOURsustainableEUROPE er placeret på et centralt torv i hver by, hvor virksomheder og organisationer vil udstille deres bæredygtige produkter og løsninger. På pladsen vil det være muligt for byens borgere at besøge de deltagende virksomheder på deres stand, opleve vejrgloben, som via satellitter kan give et billede af klimaforandringerne samt opleve forskellige former for underholdning.

TOURsustainableEUROPE arrangeres i et tæt samarbejde med værtsbyerne og er støttet af Energikommissær Günther H. Oettinger, Klimakommissær Connie Hedegaard samt KPMG’s globale rådgiver indenfor klimaforandringer og bæredygtighed Yvo de Boer.

TOURsustainableEUROPE tilbyder virksomheder og organisationer en platform, hvor de kan fremvise deres bæredygtige produkter og løsninger til borgerer, virksomheder og borgmestre. Samtidig tilbydes der en unik platform til forbrugerne med rig mulighed for at søge informationer omkring forskellige bæredygtige løsninger, som gør det nemmere at omstilling sig fra sin nuværende livsstil til en bæredygtig livsstil.

Hvis vi med god samvittighed skal videregive kloden til vores børn og børnebørn, er det ikke længere nok at snakke om en bæredygtig verden - tiden er inde til at handle bæredygtigt. Dette kan kun ske ved en adfærdsændring. For at kunne foretage denne adfærdsændring har vi behov for mere viden, og det er det, som TOURsustainableEUROPE bidrager med.