Kort fortalt

Daglig brug af de gammelkendte tangarter fremmer det bæredygtige samfund på alle planer.

Projektet

Projektet er et allerede mangeårigt Oplysningsarbejde til Borgerne i Samfundet, om hvordan man ganske enkelt kan bruge tangen som ingrediens i den mad, man i forvejen foretrækker at spise. Der findes ingen mad, hvor det er umuligt at bruge tangen som ingrediens, til fremme af den gode smag og til fremme af næringsværdien. Endvidere har husdyrene også rigtig god gavn af det og det er eminent at bruge som gødning, da det giver mere potente grønsager og frugter med en væsenligt længere holdbarhed.
Projektet henvender sig til hele den voksne befolkning, baseret på forskning på egen krop, egne husdyr og havejord. Projektet finder sted på flere digitale platforme, enhver har adgang til at studere, hvilket gøres med hastigt stigende, stor interesse. Her er de fire største platforme fra 2006 og frem:
https://picasaweb.google.com/116444972314790300169/TangMedIMadenPaHeltEnkleMader?noredirect=1
http://tangmadfrahav.blogspot.dk
http://nynordisktangmad.blogspot.dk
http://www.idegryden.dk
Min profil på facebook er temmelig ny. Derfor har den endnu ej helt så stor en bevågenhed :-)

Spørgsmål / svar

Christian Poll | tir, 08/27/2013 - 09:43

Hvor kommer tangen fra? Kan man selv høste tang i Danmark, eller skal det være japansk tang, der er fragtet den halve klode rundt?