Kort fortalt

Renovering af din bolig kan eliminere meget af det energispild, der kan forekomme ved utætte og ikke opdaterede boliger.

Projektet

Vi forfatter stribevis af guides til anvendelse af energirigtige materialer, installation af regnvandsopsamling, valg af miljørigtigt inventar og ganske simpel optimering af varmen i din bolig ved isolering i form af eks. montering af forsatsvinduer, anvendelse af solenergi og meget andet.

Regnvandet kan anvendes til at vande alle dine planter i huset, hvor ofte har man ikke lige åbnet vandhanen og brugt vores dyrebare drikkevand til at vande sine blomster. Dertil kan regnvand naturligvis også anvendes til at vande blomsterne og vilde planter, hvis din have lige har brug for en ekstra omgang vand i tørre perioder om sommeren. Det er ikke en god idé at drikke regnvandet. Se alle de gode råd på Praktiskbolig.dk.

Afslutningsvis støtter vi en ordning, hvor CO2-udledningen fra vores website og fra brugerne af websitet er neutraliseret ved en CO2-reduktion, hvor vores støtte anvendes til opstilling af vedvarende energikilder, som vindmøller o.lign.