Kort fortalt

På SpicyTwist.dk går vi ind for mindre madspild og mere madglæde. Hvorfor smide de gode råvarer ud, når vi kan få glæde og gavn af dem

Projektet

En ganske almindelig familie på fire smider snildt flere kilo fordærvede råvarer ud om måneden. Madvarer der snildt kunne være brugt i deres livretter, hvis de ikke havde fået lov til at ligge for længe i køleskabet. Sådan noget er ikke blot skidt for miljøet, men også for pengepungen, da mad er en af de store poster i budgettet.

Mindre madspild og mere madglæde:

SpicyTwist.dk forsøger vi at inspirere og informere om madspild, så vi sammen kan skabe et mere bæredygtigt samfund. Vi er bestemt ikke hellige, men med nogle simple forholdsregler kan man nemt spare flere hundrede kroner på madbudgettet.

Vores interne søgemaskine er fx. sat op, så du kan søge på en ingrediens og få alle de madopskrifter frem der indeholder den pågældende ingrediens. På den måde kan du få brugt resterne i køleskabet, så de ikke ryger ud i skraldespanden.

Planterig føde:

Miljøet betaler også en høj pris for vores enorme kødproduktion og her forsøger vi at inspirere med lækre "planteretter", hvor en vegetarisk / vegansk kost kan være en glimrende tilføjelse til familiens ugentlige madplaner. En tilføjelse som ikke kun er god for miljøet, men også for vores sundhed og det alt for store madbudget.