Kort fortalt

Madspild.dk er en kampagne, der med en kærlig hånd formidler større viden om madspild samt giver konkrete redskaber til at undgå madspild.

Projektet

Mange danskere tror ikke, at de smider mad ud! Ifølge Landbrug & Fødevarers undersøgelse, siger ca. hver 2. dansker at de næsten intet smider ud - men alligevel har vi madspild i Danmark, som årligt løber op i 16 miilliarder kroner!

Derfor har vi lavet den frivillige kampagne Madspild.dk for at oplyse, hvad madspild egentligt er - og hvordan du kan undgå madspild. På denne side stilles der derfor skarpt på, hvad madspild er, så man får et større indblik i madspild samt konkrete redskaber - og derved får man det endnu nemmere ved at undgå madspild.

Få gode råd fra dygtige madspilds-eksperter:
kogebogsforfatter Nethe Plenge
lærere Kirsten Høgh Fogt og Anne Marie Fogh Larsen fra Suhrs Madakademiet
ekspert i økologisk og klimavenlig køkkenomlægning Birte Brorson
samt kogebogsforfatter Birgitte Escherich