Kort fortalt

Det er meget svært at åbne et boligmagasin eller se et gør-det-selv-program på TV uden at støde på energirenoveringer.

Projektet

Det er meget svært at åbne et boligmagasin eller se et gør-det-selv-program på TV uden at støde på energirenoveringer, miljørigtige projekter, varmebesparelser og lignende.

Danskernes fokus på energiforbedringer er eksploderet i løbet af de seneste år, hvilket især skyldes snakken om klimaforadringer og konsekvenserne heraf. En af konsekvenserne er, at det bliver meget dyre at købe og bruge energi. Olie- og gaspriserne stiger markant i disse år, da de i fremtiden bliver mangelvarer.

Hvad gør du så for at spare på energien og få det bedste ud af den? Svaret er energiforbedringer, men kan det overhovedet betale sig på sigt?

På Lavenergi.dk kan du finde ud af, hvor meget du kan spare ved at energiforbedre din bolig
Det korte svar på ovenstående spørgsmål er ja. Det kan betale sig at investere i energiforbedringer. Dog er det meget forskelligt, hvad du kan spare i forhold til din nabo. Besparelserne afhænger meget af den type bolig du bor i og ikke mindst af den opvarmningsform du benytter lige nu.

Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvad du ca. kan spare ved for eksempel at få nye vinduer eller efterisoleret, så anbefales det at tage et nærmere kig på hjemmesiden Lavenergi.dk. På denne side beskæftiger folkene bag sig især med energiforbedringer herunder hvor meget du egentlig kan spare. Hjemmesiden er uhyre god at bruge som videns-portal, inden du begiver dig ud i at energiforbedre din bolig.

Du finder også en masse nyttige artikler om energi- og miljøforbedringer
Hvis du ikke ønsker at energiforbedre din bolig, men blot gerne vil vide mere om energi-og miljøforbedringer, så er hjemmesiden også oplagt at besøge. Den indeholder nemlig en lang række spændende artikler, der uden tvivl vil give dig et bedre og mere positivt syn på dét at spare på energien.