Kort fortalt

Hos Scanheat kan du få få råd og vejledning omkring varmepumper. Varmepumper er en effektiv og energivenlig metode til opvarmning.

Projektet

Hos Scanheat forhandler vi både varmepumper og luftsolfangere. Begge metoder e særdeles energivenlige metoder til at opvarme og ventilere sin bolig, sommerhus, garage, kælder m.m. med.
Hos Scanheat går vi højt op i både kvalitet og effektivitet. Det vil sige, at når du anvender en varmepumpe fra Scanheat, så får du en energivenlig metode til at opvarmning. Dette kommer både din pengepung, men også klimaet til gode.
Du kan læse meget mere her, omkring vores varmepumper.
Effektfaktoren for en varmepumpe ligger i dag på over 4, hvilket vil sige, at en varmepumpe genererer over fire gange så meget energi som den selv anvender.
Det vil groft sagt sige, at for hver gang at man har forbrugt én krone, så har varmepumpen genereret varme for fire kroner.

Varmepumper kan findes i mange forskellige udgaver, og dermed kan varmepumper opfylde forskellige behov. Du kan f.eks. investere i en luft til luft varmepumpe, som der er fordelagtig at anvende i et sommerhus, i en kolonihave eller i helårsboliger.

En anden type varmepumper er luft til vand varmepumpen. Denne type varmepumpe er særdeles velegnet til at opvarme vand med, såvel som brugsvand, som vand til gulvvarme og radiator varme.