Kort fortalt

Green Solution House på Bornholm. For dig, der vil sætte et positivt fodaftryk, når du holder ferie, møder eller konferencer.

Projektet

Green Solution House er et bæredygtigt viden- hotel - og konferencecenter, der kan inspirere dig som gæst til at agere mere bæredygtigt i din hverdag. I Green Solution House vil du som gæst se, hvordan det er muligt at bygge nyt og renovere eksisterende byggeri med de nyeste state of the art materialer og løsninger. Vi viser med praktiske tilgængelige eksempler, hvordan flere forskellige bæredygtighedsprincipper såsom VuggetilVugge - og Active House principperne samt DGNB kan intregreres sammen. Det vil sige, Green Solution House bliver et levende showroom, som kan give dig ideer til, hvordan du selv kan bo og leve mere bæredygtigt.

Vi viser dig også, at det er muligt at hensyn til miljøet og at skabe social- og sundhedsmæssig bæredygtighed samtidig med, at du som gæst bliver forkæles - hvad enten du rejser alene, eller vil holde et møde eller en konference hos os. Vi mener, at affald er en ressource og viser i vores have Green Footprint, hvordan et kredsløb af køkkenaffald, kompost og egenproduktion af grøntsager til gavn for miljøet kan være en del af et ferie eller business ophold på Bornholm. Vi åbner til juni 2014.