Kort fortalt

Med udgangspunkt i et månedligt stikord om bæredygtighed, skriver en stribe mennesker frit fra leveren - ucensureret og uhøjtidligt.

Projektet

HVORFOR
Vi lever og ånder for intelligent udvikling og vi tror at enhver god forandring begynder med en forstyrrelse. Vi er hundetrætte af den politisk korrekte snak om bæredygtighed som den store forkromede løsning, og vil forsøge at kaste debatten ned fra piedestalen, ved i stedet at snakke i øjenhøjde om hvad der egentlig ligger til grund for en bæredygtig adfærd.

HVAD
www.forstyrrelser.dk er et frirum, hvor en stribe kreative og inspirerende mennesker med forskellig faglighed og baggrund skriver frit fra leveren – ærligt, ucensureret og nogenlunde uhøjtideligt. Vi tror nemlig, at kollektiv intelligens fungerer bedst i frit fald.

HVEM
Bæredygtige Forstyrrelser er et udviklingsprojekt, som hjælper virksomheder med at minimere spild i forhold til deres produktion og optimere træfsikkerhed i forhold til deres brugere. Projektet er en del af D2i – Design2innovate og Laboratoriet for Bæredygtighed på Designskolen Kolding.

HVORDAN
Hver måned udvælger vi, på baggrund af indsigter fra vores virksomhedsarbejde, et stikord, som vi mener er grundlæggende i forhold til vores måde at skabe, forbruge og leve på. Vi lader det være op til skribenterne at filtrere ordet igennem deres konkrete erfaringer, viden og personlige holdninger.