Kort fortalt

Reparationsværkstedet "Før-du-kasserer" tager sig af reparationer som andre ville sige "Det kan ikke betale sig "

Projektet

Vi har siden 2001 haft vores "Før-du-kasserer-værksted" hvor vi i dag reparerer elektronik, symaskiner, PCere og almindelige mekaniske produkter.
Der er fem medarbejdere hvoraf de to er i fleksjob, en af i jobtræning og to er frivillige pensionister.
Udgangspunktet er at vi tager imod det som andre ville kassere og - i kraft af den lave lønudgift - er i stand til at kunne få produkter i sving som ellers ville være blevet kasseret.
Værkstedet henvender sig til alle borgere der ønsker at gå imod tendensen til at kassere ting der i gængs omfang ville være blevet kasseret.
Værkstedet er oprindeligt etableret i samarbejde med Vestforbrænding hvor man på den lokale genbrugsplads gør opmærksom på muligheden - specielt for folk der ønsker at kassere dyrt elektronik.

Spørgsmål / svar

Mads Boserup Lauritsen | ons, 08/21/2013 - 21:37

Kære Reperationsværksted.

Fantastisk projekt. Måske den kan udvikles så eksempelvis skolebørn lærer at reparere frem for at smide ud.

Der er et kæmpe potentiale i at lære folk at pusle med mekanik og gør det selv.

Hvis I har mulighed for at lave en vandpumpe drevet af solceller som kan pumpe regnvand op i vores taghave fra regntønden så skriv endelig til mig.

/Mads

Intet profilbillede
Mette Jensen | tir, 02/03/2015 - 08:29

Jeg har en elpisker, som giver op når jeg bruger den til at piske med. Jeg har haft den i 20 år, og den har masser af tilbehør. Folk siger "køb dog en ny", men jeg nægter. Derfor vil jeg gerne i kontakt med jer, da jeg savner at kunne bruge den.