Kort fortalt

Energitjenesten Nordjylland giver borgere og mindre virksomheder gratis rådgivning om energi- og miljørigtig adfærd samt bæredygtige tiltag.

Projektet

Energitjenesten Nordjylland har i tæt samarbejde med nordjyske kommuner sat omkring 100 butikker igang med en miljø- og energirigtige tiltag. Der gennemføres kurser for virksomheder, der vil have en mere bæredygtig profil, men også for håndværksvirksomheder, der gerne vil være på forkant med de aktiviteter kunderne vil efterspørge i fremtiden. Der er en tæt kontakt til videns- og uddannelsesinstitutioner i Nordjylland. Den tætte kontakt sikrer et højt vidensniveau, som kommer borgere, mindre virksomheder og kommuner til gode, når de henvender sig for at få et godt råd om, hvordan de kommer i gang med energibesparelserne eller får installeret et anlæg, der er baseret på vedvarende energi. Den gratis rådgivning gives især via telefonen, men også i form af borgernære aktiviteter som bl.a. gennemføres i samarbejde med kommuner.

Bag Energitjenesten Nordjylland står 3 lokale energi- og miljøforeninger, der hvert år arrangerer 2 - 3 lokale aktiviteter, der henvender sig til alle, der har interesse indenfor energi- og miljøområdet.

Spørgsmål / svar

Intet profilbillede
Tage Andersen | tor, 08/29/2013 - 05:50

Det er vigtigt at man helt uden beregning kan få hjælp til at komme i gang med energibesparelser i sin bolig