Kort fortalt

Hos Mave-problemer.dk ønsker vi at skabe opmærksomhed omkring hvordan man nemt kan ændre sine kostvaner til at blive miljøvenlige.

Projektet

En af de største udfordringer for at vi kan få et bedre miljø og løse mange af de store udfordringer, som vores generation står overfor, er ved at ændre vores kostvaner. I den vestlige verden spiser vi alt for meget kød- og fedtholdig mad, hvilket både udleder alt for meget CO2 i forhold til, hvad vores planet kan rumme. Men derudover så bidrager vores kostvaner på nuværende tidspunkt også til at gøre os syge. Lidelser som hjertekarsygdomme, forstoppelse, irriteret tyktarm og overvægt er alle tæt forbundet til den måde vi spiser på.

Derfor ønsker vi i november at sætte fokus på, via en række workshop, hvordan man kan omlægge sine kostvaner hurtigt og effektive på en måde som både gavner vores miljø og ikke mindst vores sundhed. Vi mener, at der er rigtigt mange gode fordele at hente ved at hjælpe andre til at få en sundere livsstil. Selv små justeringer af ens generelle kostvaner, kan have en stor indflydelse.