Kort fortalt

Redskaberne er eldrevne og er grønne og billigere i drift. De er så lydsvage, at man ikke behøver at bruge hørerværn og vægten er halveret.

Projektet

Vej og Park har indkøbt fire løv-pustere, otte busk-ryddere, seks hæk-klippere, en stangklipper og en motorsav. Prisen er den samme som de traditionel benzindrevne modeller, men driften er meget billigere. De nye parkredskaber er meget mere brugervenlige og derfor populære hos medarbejderne i Vej og Park. Redskaberne er så lydsvage, at medarbejderne ikke behøver at bruge hørerværn og redskaberne vejer kun halv så meget. Batteriet sidder som en rygsæk på ryggen, så vægten bliver fordelt helt anderledes og ergonomisk korrekt.

Udover at de er eldrevne, så slipper medarbejderne også for at slæbe rundt på alle benzindunkene og skulle fylde benzin på parkredskaber. Så alt i alt er de nye redskaber meget mere rene og lette. De lydsvage parkredskaber kommer også borgerne og byens gæster til gode, de vil nemlig også blive anvendt i de områder med mange mennesker.