Kort fortalt

EcoEgo er en grøn livsstil butik, netværk og mødested for erfaringsdeling og inspirerende events. Bygget drevet miljø- og socialansvarligt!

Projektet

EcoEgos overordnede mål er at gøre det nemt for alle at handle økologisk, miljøvenligt, bæredygtigt og etisk, til gavn for miljø, mennesker og dyr. Økologi, genbrug, energi og vandbesparelse, fair trade. Disse er vores nøgleord. Tøj, kontorartikler, service, køkkenudstyr, plejeprodukter, boligtekstiler, LED lys, solar chargers, økologiske delikatesser og meget mere kan du finde hos os.

Vi har en fysisk butik på Nørre Farimagsgade 82 i København samt en netbutik på www.ecoego.dk.Vores butik fungerer som et slags center for aktiviteter. Her møder vi til events, workshops og hygge. Vi har en information og inspiration hjørne, hvor du kan læse i blade og bøger, mens børnene lege eller tegne ved vores aktivitetsbord.

Vi får hele tiden besøgende gæster, skoleklasser, organisationer, virksomheder og andre grupper, og vi besøger skoler og virksomheder for at holde foredrag og workshops. På vores hjemmeside bringer vi løbende nyheder og artikler om vores grønne budskaber og events. Vores aktiviteter kan også følges på Facebook, Twitter, Linkedin, mv. Vi udgiver informative videoer på vores Youtube side.

EcoEgo driver også konsulenttjeneste for private, virksomheder, organisationer, som ønsker rådgivning om, hvordan deres adfærd, administration, indkøb og drift kan gøres mere miljø- og klimavenlig.

Vi har bygget vores butik og driver vores forretning inden for de samme miljø- og etiske krav, som vi stiller til vores produkter og leverandører: miljøvenlige og genbrugte materialer og inventar, energi og vandbesparende udstyr, affaldshåndtering, formindsket forbrug, etiske arbejdsforhold. Vi vil gerne vise, med EcoEgo som "levende" model, at virksomheder kan bygges og drives på en miljøvenlig og socialansvarlig måde, og kan være en positiv og aktiv medlem af nærsamfundet. Faktisk, synes vi at det er både pinligt og uansvarligt at gøre andet.

EcoEgo blev stiftet i 2008 og drives af ejeren og øko-nørd, Bryan Traum, som er uddannet miljø- og udviklingsgeograf og har mange års erfaring på disse områder. Bryans arbejde som naturvejleder og underviserer, konsulent og foredragsholder, giver EcoEgo et stærkt fagligt fundament for at kunne sprede det grønne budskab.

EcoEgo er klima + frontløber og carbon free partner i Carbonfund.org, medlem af Grønne Erhverv og fair2wear og deltager aktivt i møder, koferrencer, lokale festivaler og andre events.
Virksomheden ejes af