Kort fortalt

Nyt online byttesite, hvor brugere kan bytte deres ting indbyrdes med hinanden. Man sparer både penge og tænker på klimaet når man bytter.

Projektet

Vores koncept www.DytByt.dk går i grove træk ud på, at man uploader billeder af de ting man vil bytte væk, giver sine ting en prisvurdering, placerer den i en passende kategori og derefter er man klar til at finde andre spændende ting at bytte med. Ved et enkelt klik sender man en bytteanmodning til modparten og er interessen gensidig opstår byttehandlen.

på www.DytByt.dk vil være mulighed for at brugerne kan give hinanden karakter, således man nemt kan se hvilke profiler der er pålidelige at bytte med.

Vores formål er, at det skal være sjovt at bytte, vi mener at igennem underholdning kan vi motivere mange til at blive draget ind i genbrugs verdenen, og derved få øjnene op for ressource besparelse.

Vores plan er, senere hen at afholde bytte events forskellige steder i landet. Hvor folk bytter deres ting fysisk med hinanden, dels for at tiltrække brugere til vores website, men også for at få mere gang i bytte trenden, og sætte lys på 'det at genbruge'

Jo flere der bytter, jo mere kan vi spare på jordens ressourcer.