Kort fortalt

Vi ønsker at oplyse dig om de danske gårdbutikker og stalddøre, så også DU har mulighed for at støtte dit lokalområde.

Projektet

Hos ditlandkøb.dk finder du den gårdbutik der ligger nærmest dig.

Vi ønsker at oplyse dig om de danske gårdbutikker og stalddøre, så også DU har mulighed for at støtte dit lokalområde og benytte deres friske lokale råvarer i dagligdagen. På den måde kan vi alle fremme sundheden i de helt almindelige danske hjem, samtidig med, at vi støtter et bærerdygtigt lokal-samfund.

Vi vægter kvalitet og økologi højere end noget andet, hvilket betyder, at alle vores gårdbutikker og stalddøre er yderst kvalitets-bevidste.

Vi vil have madglæde i alle små hjem, så også vores børn får et bedre kendskab til fødevarernes oprindelse og produktion.

Vi oprettet gårdbutikkerne på vores hjemmeside, kontakter dem for et samarbejde, hvor vi står for markedsføring af deres produkter via de sociale medier, som Facebook, Instagram og Twitter. Brugerne kan tilmelde sig vores nyhedsbrev, hvor de kan tilmelde sig et område, hvorfra de vil modtage oplysninger, tilbud og events fra de pågældende gårdbutikker der findes i området.

Vi vil gerne samle alle forbrugerne et sted, hvor de skal kunne finde kvalitetsindhold om hver enkelt gårdbutik, kontaktoplysninger osv.

Vi vil gerne tilbyde vores brugere god kvalitet til gode priser, friske råvarer og økologi, som ikke har været igennem en længere bearbejdning for at kunne holde sig længere, det er direkte fra jord til bord!

Spørgsmål / svar

Iben Maria Larsen | lør, 06/20/2015 - 04:29

Lad os være oplyste og vide hvor vore lokale næringsrige biodynamiske og økologiske fødevarer kan købes