Kort fortalt

Bybi arbejder for at skabe en bæredygtig byhonningindustri i København der skaber nye muligheder for mennesker på kanten af arbejdsmarkedet.

Projektet

Bybi har millioner af honningbier på byens tage. Projektet involverer tidligere hjemløse, langtidsledige og asylansøgere i biavl og honningproduktion. Byens virksomheder sætter deres arealer til rådighed for bierne og blomsterne i byens haver, parker og altankasser giver bierne nektar.

Vi arbejder imod et bæredygtigt bysamfund, der inddrager private, offentlige og sociale organisationer og giver en grønnere, gladere og mere inkluderende by.

Bybis mission er at etablere en bæredygtig byhonningindustri, der skaber nye muligheder for mennesker på kanten af arbejdsmarkedet, gøre byen sundere og mere frodig og bringe københavnerne i nærkontakt med byens natur.

- Vi samarbejder med virksomheder, sociale projekter og skoler om at producere honning i 15 bigårde rundt omkring i byen. Man kan faktisk smage forskel på honningen fra de forskellige bydele og vi bruger den også til at lave øl, bolsjer og andre lækre produkter med.

- Vi involverer tidligere hjemløse, langtidsledige og asylansøgere i biavlen og honningproduktionen. Vores "Honningpushere" er tidligere hjemløse, der sælger honning hos virksomheder a la hus forbi.

- Vi bringer københavnere tættere på byens natur, uddanner en ny generation af biavlere og fortæller historien om biernes betydning for vores natur.

- Vi er en forening med aktive medlemmer og vi holder oplæg og laver rundvisninger i vores undervisningsbigård og honningfabrik på Sundholm.

- Vi er en socialøkonomisk virksomhed og vores overskud støtter vores sociale og miljømæssige projekter.

Spørgsmål / svar

Ole Lundberg | søn, 08/25/2013 - 17:19

Kan det være rigtigt at by honning er sundere og bedre end land eller skovhonning?

Intet profilbillede
Karri Bancroft | fre, 07/22/2016 - 14:19

Thank you so much for giving everyone an extraordinarily special opportunity to read critical reviews from this site

My web site :: Learn More