Kort fortalt

Projekt til udbredelse af blafferkulturen i Danmark. Blaffernationen vil gøre det nemmere, sjovere og mere fordelagtig at blaffe.

Projektet

Blafferi er godt for miljøet, skaber større tillid mellem mennesker og gør os alle lidt mere eventyrlystne. Blaffernationen understøtter og udvikler blafferprojekter i Danmark, og er et samlingssted for de mange positive oplevelser og historier fra landevejene.

Vores formål er at styrke sammenhængskraften, fællesskabet og tilliden til hinanden på tværs af Danmark ved at få flere til at blaffe og flere bilister til at samle blaffere op. Vi vil gøre det nemmere at få gode spontane oplevelser på landevejene og motorvejene i hele landet. Vi vil give muligheden for at give: Bilisten giver et lift i en retning han eller hun alligevel skulle, og blafferen giver et lyttende øre, en historie eller selskab på rejsen. Ved at få flere til at blaffe og flere bilister til at samle blaffere op, øges vores kendskab til hinanden. Vi deler historier, vi lytter til hinanden, vi nedbryder fordomme og bruger samtidig ressourcerne bedre ved at fylde bilerne op.