Kort fortalt

Artikler om byggeprojekter til den almindelige borger, som gør det nemmere at navigere og beslutte hvor man skal sætte ind.

Projektet

Hvis du inden for nærmeste fremtid skal i gang med et større bygge- og renoveringsprojekt af din bolig, så er BedreByg.dk et super sted at starte. På denne side finder du nemlig et væld af artikler, der alle gør dig klogere på, hvordan du skal gribe dit byggeprojekt an.

Markedet for byggeri og renoveringer kan godt være lidt af en jungle at finde rundt i. Derfor kan du med fordel klikke dig ind på BedreByg.dk og finde en masse nyttig viden, så du er bedre klædt på, når du skal vælge leverandører, materialer osv.

Du får uden tvivl det bedste byggeresultat, hvis du har forberedt dig godt nok. Og denne forberedelse omfatter også at sætte sig grundigt ind i tingene, inden du bestiller håndværkere, materialer osv.

Vi handler i høj grad om miljørigtige tiltag/renoveringer og har et meget stort fokus på miljørigtige og energivenlige tiltag. Vi lever i dag i et samfund, der gør meget ud af at spare på varmen og energien, så vi ikke forurener miljøet mere end højst nødvendigt. Derfor er det en rigtig god ide som boligejer at hoppe med på denne ”miljøbølge”, da det i sidste ende vil spare dig for mange penge.

En af de helt store fordele ved at energirenovere din bolig er, at du typisk nedsætter dit forbrug af varme ganske markant. Det vil altså sige, at du kan se frem til en meget lavere varmeregning, da din bolig er blevet meget bedre til holde på varmen med de energivenlige renoveringer.

Kan du spare penge ved at energirenovere?
Hvis du er i tvivl om du kan spare penge ved at energirenovere din bolig, så anbefales det også at gå ind på BedreByg.dk. På hjemmesiden kan du nemlig læse en masse artikler om mulige besparelser du kan opnå.