Kort fortalt

Spar på din økonomi og miljøet og omstil dig til alternativ energi

Projektet

Hos Alternativ Varme er det vores mission at hjælpe så mange danske hjem som muligt med at omstille deres energiforbrug. Vi udfører bæredygtige og miljøvenlige energirenoveringer og fokuserer på at bruge naturens kræfter til at generere energi til danskerne.

De fleste er ikke i tvivl om hvorvidt at det er bedre for miljøet at gå over til alternative energikilder så som solenergi eller vind, men som forbruger kan det være svært at gennemskue hvorvidt at det er en god investering rent økonomisk at omlægge sine energikilder til alternativ energi. Hos Alternativ Varme har vi arbejdet med alternative energikilder i mange år og vi kan hjælpe vores kunder med præcist at regne ud hvordan forskellige energikilder kan spare dem penge samt hvilke løsninger, der kan betale sig for de forskellige cases vi oplever.

Overvejer du at ligge dit energiforbrug om, så er det altså ikke kun miljøet, der får glæde af omstillingen - det er også din økonomi. Du kan f.eks. spare 50% på din varmeregning ved at få installeret et jordvarmeanlæg! Kunne du tænkte dig at vide hvordan du kan spare på din varmeregning, giver vi gerne gratis tips og bud på hvad den bedste energikilde er for dig og dit hjem!