Kort fortalt

Refurb.dk opkøber vi brugte computere fra virksomheder rundt omkring i Europa. Computerne renses og datarenses, hvorefter de sælges igen.

Projektet

Vi har i Refurb.dk en målsætning og et projekt omkring kontinuerligt at genanvende mere og mere af det computerudstyr, som vi kommer i besiddelse af. Vi opkøber store partier fra primært leasingselskaber omkring i Europa, og af og til er det lidt en blandet landhandel man ender op med.
Vi forsøger derfor, at have et bredt kundegrundlag, og servicerer både offentlige kunder (bl.a folketinget) med high-end computere, samtidig med at vi har modeller, som er mere målrettet barnets første computer til børnefamilien.

Sidstnævnte er bærbare computere, som er fuldt funktionsdygtige, men som har tydelige brugsspor og ridser.

Vores mål er at komme så tæt på 100% genanvendelse som muligt, da vi tror "cirkulær økonomi" er en af vejene frem mod et bedre miljø, og en mindre generel belastning af miljøet.

Det er også muligt at komme forbi på adressen, hvis man som virksomhed har computerudstyr man ønsker at sælge eller få skrottet på forsvarlig vis. Så sørger vi for at alt dataslettes 100%, så der ikke flyder virksomhedsfølsomme data ud. Du finder os i Hornslet:

Refurb ApS
Sortevej 12, 8543 Hornslet