Kort fortalt

Vi tror på en tæt sammenhæng mellem giftfrie produkter og kultur/bevidsthed. Vi får gode samtaler om sundhed og bæredygtighed med kunderne.

Projektet

Projektet går ud på at skabe et sted, hvor der både er kulturelle aktiviteter og hvor man kan handle økologiske og giftfrie varer i et bredt sortiment, fra dansk producerede økologiske fødevarer over trælegetøj og økologisk kosmetik og kropspleje samt 100 % nedbrydelige rengøringsmidler til uldvarer såsom hjemmesko, dyner og babytøj og meget andet. Vi forhandler i høj grad lokale produkter, hvor vi har fået personlig kontakt til producenterne, og vi er samtidig meget opmærksomme på, at vores indkøb fra udlandet er produceret under ansvarlige og miljørigtige forhold og i størst muligt omfang er fair trade produkter.

De kulturelle indslag har hidtil omfattet så forskellige ting som babyrytmik, kunstudstillinger, musik og kurser af forskellig art.

Vi har således også en meget bred målgruppe og får også mange rigtig positive tilbagemeldinger.

Også i de ydre rammer er der, i det små, tale om et omstillingsprojekt, hvor vi bruger LED-pærer og har skiftet til grøn strøm.

Vi er fra flere sider blevet opfordret til at tilmelde vores projekt.

Spørgsmål / svar

Intet profilbillede
Viggo | tor, 06/12/2014 - 22:24

Det er en god sag - og et rart sted at opholde sig.

Linda Frølund Hansen | tor, 08/07/2014 - 17:04

Hej Bettine
Det er dejligt at Økoline findes i Middelfart.
Jeg ønsker dig og Viggo alt det det bedste med projektet.

Mvh
Linda Frølund Hansen
Formand for Middelfart Økologiske Fødevarefællesskab og
Forfatter til Den Bæredygtige Kalender