Velkommen til voresomstilling.dk

Voresomstilling.dk er et fællesskab for jer, der er aktive i omstillingen til et bæredygtigt samfund. Vi støtter omstillingen nedefra og opfordrer jer til at hjælpe og inspirere hinanden. Det kan I gøre på følgende måder:

Del jeres omstillingsprojekt Det er jeres viden og erfaringer, der skal inspirere andre til at engagere i omstillingen til det bæredygtige samfund, så del jeres projekter her. Voresomstilling.dk er en database, som alle kan søge inspiration i.

Opret nyheder(under udvikling) Vi vil give jer muligheden for at nå ud med jeres gode budskab. Snart vil det være muligt for omstillingsprojekterne at dele nyheder fra og om jeres projekt på voresomstilling.dk.

Løs udfordringer(under udvikling) Det er summen af jeres indsats, der skaber omstillingen til det bæredygtige samfund og det er summen af jeres viden, der kan hjælpe andre videre. Inden længe beder vi om jeres hjælp, ideer og svar, når vi lancerer ‘Udfordring‘ på voresomstilling.dk. Har du et forslag til hvilke udfordringer, vi har brug for en fælles idéudvikling på, så skriv til os på voresomstilling@information.dk

Spørg, skriv, kommentér Er du ikke selv med i et omstillingsprojekt kan du vise din støtte ved at anbefale og debattere de projekter, du selv mener er inspirerende. Men vigtigst af alt kan du jo lade dig inspirere til at starte et omstillingsprojekt.

Få vores nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så holder vi dig løbende opdateret på udviklingen af voresomstilling.dk og på omstillingen til det bæredygtige samfund. Tilmeld dig her

Retningslinjer

På voresomstilling.dk handler det om at dele erfaringer, viden og inspiration. Derfor skal dit projekt og dine indlæg være til inspiration for andre i deres arbejde med omstillingen. Du må meget gerne dele begivenheder og nyheder fra og om dit projekt, men vi forbeholder os retten til at slette deciderede reklamer. Derudover - opfør jer godt:)

Cookie og privatlivspolitik

Læs vores cookie og privatlivspolitik her --- Voresomstilling.dk udspringer oprindeligt af kampagnen og konkurrencen ‘Hvad gør vi nu? - vores omstilling til et bæredygtigt samfund‘ iværksat af DR P4 og Information i august 2013 og sponsoreret af Velux Fonden (læs mere her).